0012.jpg

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО привітав волонтера Миколу КІЧЕНКА з 60-річчям.

Він – один із тих волонтерів, який ризикуючи власним здоров’ям і життям, допомагає нашим бійцям у гарячих точках бойових дій.

Володимир Войтенко відзначив його Подякою міського голови та вручив нагрудну відзнаку, а також наголосив, що саме завдяки таким людям, як Микола Кіченко, який є активним учасником волонтерського руху та невтомній праці кожного волонтера бійці на Сході країни мають усе необхідніше, що заслуговує глибокої поваги та вдячності влади і громадян.

«Ви – приклад патріотизму і відповідальності за свою країну, віддаєте свій час, сили та енергію, аби в нашому спільному домі панував мир та добробут. Щиро дякуємо вам за неоціненну допомогу нашим захисникам», – звернувся Володимир Войтенко до ювіляра.

За словами начальника департаменту комунікацій та інформаційної політики Антоніни КОХАН, місія волонтера не лише почесна та відповідальна, а й вимагає неабиякої сили духу та мужності.

Приєдналася до привітань на адресу ювіляра, який став одним із героїв книги «Волонтери – палкі патріоти», й головний редактор видавництва «Корпункт», де вона побачила світ, голова правління обласного благодійного фонду «Милосердя» Раїса ВОРОНЕНКО. Вона також подякувала Миколі Кіченку за допомогу бійцям на Сході.