002.jpg

У Сумах патрульні поліцейські спільно з автомобілістами вшанували пам’ять жертв ДТП.

Інспектори та автомобілісти, зупинившись біля краю проїжджої частини в середмісті Сум, виставили поблизу автівок лампадки та хвилиною мовчання вшанували загиблих в автопригодах.

У небо полетіли чорні кульки, як пам’ять про тих, кому, на жаль, уже ніколи не загориться зелений сигнал світлофора. Прикметно, що кульки створили фігуру у вигляді знака питання, ніби запитуючи про те, коли закінчаться «дорожні війни».

Патрульна поліція Сумщини просить усіх учасників дорожнього руху з повагою ставитись одне до одного, не нехтувати елементарними правилами дорожньої безпеки та вкотре закликає неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Тільки так можна уберегтися від трагедій, у яких гинуть і травмуються люди.

Нагадаємо, щорічно в Україні, як і в усьому світі, у третю неділю листопада проводяться заходи до Всесвітнього дня пам’яті жертв дорожньо-транспортних пригод.

Головною метою є привернення уваги до жахливих масштабах смертності та травм на дорогах, вшанування жертв ДТП та виявлення співчуття сім’ям, які понесли втрату.