002.jpg

Біля Меморіального комплексу «Вічна Слава» відбулися урочисті проводи призовників строкової служби до лав Збройних Сил України та інших військових формувань.

Привітати строковиків та сказати їм напутні слова прийшли представники міської та обласної влади, військовослужбовці, духовенство та рідні строковиків.

Заступник міського голови Ольга ВОЛОШИНА, звертаючись до призовників, сказала: «Сьогодні для вас – важливий день. Ви йдете служити в ім’я рідної української землі. Дякую за те, що ви виявили свій патріотизм та бажання служити у Збройних Силах України. Ви виконуєте почесну місію. Пишаюсь вами. Це важливий та разом з тим, серйозний період вашого життя, адже за час строкової служби ви не тільки набудете військовий досвід, але й загартуєте характер, станете справжніми чоловіками».

Ольга Волошина побажала новобранцям міцного здоров’я, мирного неба, звершення усіх мрій і сподівань, та аби служба пройшла легко. Також попросила юнаків не забувати писати та телефонувати рідним, що чекатимуть на них удома.

За словами заступника військового комісару Сумського обласного військового комісаріату, майора Артема ДЕГТЯРЬОВА, до лав ЗСУ та інших військових формувань цього разу від Сумщини відправляють 45 новобранців. Вони потраплять до навчальних центрів або безпосередньо до військових частин, де проходитимуть строкову службу. В зону проведення ООС призовників не відправлятимуть.