005.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО вручив легендарному водоканальцю Володимиру ГНАПОВСЬКОМУ Почесну відзнаку Сумської міської ради «За заслуги перед містом» І ступеня.

Її Володимир Гнаповський був удостоєний рішенням міської ради від 27 вересня, а вручення приурочили до 85-річчя колишнього заступника директора КП «Міськводоканал, яке він відзначатиме 5 жовтня.

Віншували легендарного водоканальця на його рідному підприємстві за участі працівників і керівництва КП «Міськводоканал», міського голови Олександра ЛИСЕНКА та його профільного заступника Олександра ЖУРБИ.

Вітаючи легендарного водоканальця, міський голова подякував йому за те, що він зробив і робить для сталого функціонування та розвитку водопровідно-каналізаційного господарства Сум.

«Коли сумчани відкривають крани, і звідти тече холодна чи гаряча вода, вони бачать лише результат роботи працівників підприємства, і не бачать, якими зусиллями це досягається. Ця відзнака – подяка за те, що Ви зробили і ще зробите в якості радника керівника підприємства і порадника його працівників, адже Ви ніколи не відмовляєте в допомозі», – зазначив Олександр Лисенко, звертаючись до Володимира Гнаповського.

У системі водного господарства чоловік пропрацював понад півстоліття. Із 2006 по 2012 роки був заступником директора КП «Міськводоканал».

«Хочу, щоб по місту були замінені всі труби, по яких вода поступає сумчанам», – поділився він заповітною мрією.

Своїм наступникам та керівництву міста Володимир Гнаповський порадив дивитись на перспективу та планувати роботу на кілька років наперед.

Легендарний водоканалець високо оцінює професіоналізм нинішніх працівників комунального підприємства, а звинувачення на адресу підприємства у забрудненні річки Псел вважає безпідставними. Переконаний, те, що показали на відео, – донний мул.

Також наголошує на тому, що сумчани можуть пити воду з-під кранів без побоювань, адже такої гарної якості ще треба пошукати.

«Якщо пити та вмиватись нашою водою, ніколи не старітимеш», – запевняє він, і сам так робить.

Про Володимира Гнаповського з повагою відгукуються на підприємстві. Його думка вагома для директора КП «Міськводоканал» Анатолія САГАЧА.

«Маю за честь Вас знати і з Вами працювати. Двері мого кабінету завжди для Вас відчинені», – запевнив очільник підприємства.

Вітаючи Володимира Гнаповського з отриманням відзнаки, всі бажали його здоров’я, довгих років життя, плідної роботи за фахом і на творчій ниві, аби за п’ять років, до 90-річчя чоловіка, побачила світ його друга книга про сумську воду.