007.jpg

Завершився прийом заяв для участі у конкурсі «Weekend у Сумах для закоханих сердець», який відбудеться 6 та 7 жовтня.

Як розповіла зранку під час брифінгу провідний професіонал Агенції промоції «Суми» Наталія ПЕТРЕНКО, організовують такий конкурс вдруге.

Участь у ньому можуть брати лише закохані пари з інших міст України та нашої області зокрема.

«Це є головною ідеєю цього конкурсу – запрошувати на вікенд до Сум закоханих зі всієї країни. Таким чином ми популяризуємо наше місто, розповідаємо гостям про його історію, проводимо для них цікаві екскурсії та дбаємо про те, аби після відвідин Сум у закоханих залишились лише позитивні емоції», – зауважила Наталія Петренко.

За її словами, цьогоріч для участі у конкурсі надійшло вісім анкет з семи міст України, у тому числі Сумської області: Ромен, Конотопа, Малого Висторопа, Хмільника, Кременчука та Одеси.

В анкетах парам необхідно було розповісти свою історію кохання. І чим більше цікавих моментів згадувалось у цих розповідях, тим більше у пари було шансів на перемогу.

«Ми отримали анкети як від молодих пар, так і від тих, хто має досвід подружнього життя у понад 25 років. Наразі триває розгляд конкурсних заяв, але вже точно відомо, що на переможців чекає незабутній вікенд у Сумах», – розповіла Наталія Петренко.

Також вона повідомила, що гостям оплатять проживання в одному з готелів, проїзд, а також всю програму перебування в нашому місті.