004.jpg

Управління соціального захисту населення оголошує конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями.

Для їх реалізації у 2016 році надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету.

Мета конкурсу – залучення інститутів громадянського суспільства до вирішення соціальних проблем шляхом задоволення потреб територіальної громади міста Суми у послугах із денного догляду за особами, які мають інтелектуальну недостатність, зокрема дітей-інвалідів та інвалідів з дитинства.

До участі у конкурсі допускаються програми (проекти, заходи), подані інститутами громадянського суспільства, які є юридичними особами, зареєстрованими в установленому порядку не пізніше ніж за два роки до оголошення конкурсу.

Програми, що подаються для участі у конкурсі, мають бути спрямовані на реалізацію наступних цілей та пріоритетних завдань:

  • Денний догляд
  • Соціальна реабілітація
  • Абілітація
  • Транспортування підопічних до громадської організації, дому чи до іншого можливого місця надання соціальних послуг.

Конкурсні пропозиції приймаються з 11 січня до 10 лютого 2016 року включно, щоденно, крім суботи, неділі за адресою управління соціального захисту населення Сумської міської ради: вул. Харківська, 35, м. Суми, 40035, (електронна скринька: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.), каб. №125. Розклад роботи: понеділок – четвер з 8.00 до 17.15, п’ятниця з 8.00 до 16.00, перерва з 12.00 до 13.00.

Переможці конкурсу будуть визначені до 20 лютого 2016 року.

Детальніше ознайомитися з умовами конкурсу