007.jpg

19 січня на свято Водохреща Хресною ходою у обласному центрі пройде Сумська Єпархія УПЦ та громада преподобного Сергія Радонежського м. Суми УПЦ.

Дозвіл на це дав сьогодні виконавчий комітет.

19 січня Хресна хода Сумської Єпархії Української Православної Церкви триватиме з 12.30 до 13.00 і візьме свій початок від Спасо-Преображенського кафедрального собору. Далі рушить вул. Героїв Сталінграду до р. Псел біля Харківського мосту, де відбудеться публічне богослужіння з освяченням води.

Сумчани, які бажають приєднатися до Хресної ходи та святкового молебну громади преподобного Сергія Радонежського м. Суми Української православної Церкви, зможуть це зробити 19 січня з 8.00 до 13.00 на березі р. Псел біля ГРК «Здибанка».

Окрім цього, кожної неділі, включаючи найближчу, до кінця березня на майдані Незалежності відбуватиметься молитовне віче, яке проводитиме Об’єднання Церков Християн Віри Євангельської П’ятидесятників Сумської області.

Під час вищевказаних заходів буде забезпечено охорону громадського порядку, а під час свята Водохреща – контроль за дотриманням правил безпеки та чергування медичних працівників.