003.jpg

У рамках Спеціальної американської програми бізнес стажувань (SABIT) досвідчені співробітники у Вашингтоні допомагають менеджерам, науковцям і інженерам середнього й вищого рівнів пройти практику в малих, середніх і великих бізнесових організаціях США.

Мета такої практики – ознайомитися з тим, як функціонує промисловість США, із західними концепціями менеджменту й основами ринкової економіки.

Програма стажування за напрямом «Управління ланками поставок» розрахована на фахівців таких галузей:

  • виробники харчових продуктів та напоїв, сільськогосподарської та фармацевтичної продукції, продукції легкої промисловості, товарів народного споживання, побутової електронної техніки;
  • мереж роздрібної торгівлі, супермаркетів, Інтернет-магазинів;
  • логістичних компаній та 3PL операторів (представників логістичних послуг).

Вимоги до кандидатів:

  • від трьох років досвіду роботи на керівній посаді;
  • керівна посада у своїй компанії;
  • володіння англійською мовою не є обов'язковим.

Термін стажування: 26 березня-16 квітня 2016 року.

Уряд США організовує та оплачує переліт учасників програми за маршрутом Київ-США-Київ, проживання, програму учбових занять, послуги перекладачіву робочі години, медичну страховку та надає стипендію.

Заявки на участь у американській програмі стажувань SABIT за напрямом «Управління ланками поставок» приймають до 15 січня 2016 року

Повний пакет документів (анкета з фотографією, рекомендаційний лист, копія першої сторінки закордонного паспорта) слід надсилати (бажано одним файлом у форматі pdf ) на електронну скриньку координатора програми SABIT в м. Києві Наталії ШКНЕЄВОЇ (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; тел.: +38044 521 5222 // +38 095 274 02 15)

Відбір кандидатів здійснюватиме Міністерство торгівлі США.

 

Додаток