005.jpg

Очільник обласного центру Олександр ЛИСЕНКО наголосив на необхідності залучення громадськості до перевірки тарифів на житлово-комунальні послуги, які подали на розгляд виконавчого комітету обслуговуючі організації міста.

У зв’язку із цим, міський голова дав доручення директору Департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ забезпечити участь представників громадськості у перевірці, що й опрацьовуватимуть це питання.

Перевіряти розрахунки на відповідність до законодавства буде Рада голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів та будинкових комітетів.

«Майже всі підприємства оприлюднили для обговорення громадськості проекти розрахунків тарифів на житлово-комунальні послуги. Нині вони перевіряються у Департаменті інфраструктури та правовому управлінні», – сказав Олександр Лисенко.

Як повідомив один із представників вищевказаної Ради Сергій ГАПУНІЧ, паралельно перевірку здійснять і голови ОСББ, ЖБК та БК.

За його словами, 5 січня 2016 року Рада провела засідання та узгодила із виконавцями послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій графік перевірки.

Разом із тим керманич міста переконаний, що завдяки роботі фахівців Сумської міської ради та громадськості, прийняте в подальшому рішення щодо тарифів буде обґрунтованим.

Розрахунки ТОВ «СЕРВІСРЕСУРС»

КП «Сумижилкомсервіс»

ТОВ «Сумитехнобудсервіс»

ПРПБ «Рембуд»

ТОВ «Форекс плюс»

КП «Сумитеплоенергоцентраль»

ТОВ «Дімекс-Комфорт»

ТОВ «Екотех»

КП «Сумижилкомсервіс»

ТОВ «КК«ДомКом Суми»