007.jpg

Про це повідомив Олександр ЛИСЕНКО під час апаратної наради.

Він попередив управління капітального будівництва та дорожнього господарства, КП «Шляхрембуд», Департамент інфраструктури міста та всі ЖЕКи про наполегливу роботу в прийдешньому році.

«Будьте всі готові, у 2016 році ми будемо стратегічно та кардинально відбудовувати дороги та ремонтувати житловий фонд міста», – сказав Олександр Лисенко.

Він дав доручення всім відповідним структурним підрозділам готувати проектно-кошторисну документацію на об’єкти, які потребують капітальних ремонтів та до 1 лютого подати список таких проектів особисто керівнику міста.

За словами начальника управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталія ШИЛОВА, нині управління активно готує всю документацію та вже проходить тендерну процедуру.

Міський голова також поставив завдання знайти на конкурсній основі директора МЦ «Романтика», який би координував дії будівельників щодо облаштування приміщення.

«У середу депутати мають затвердити остаточний бюджет міста на 2016 рік зі змінами, де значну суму коштів передбачено на капітальні ремонти доріг та будинків нашого міста», – додав керівник обласного центру.

Фінансування всіх об’єктів проходитиме не лише за рахунок місцевого бюджету. Сумська міська рада розраховує на підтримку Державного фонду регіонального розвитку та приватних підприємців.