003.jpg

Станом на 15.00 більшість центральних доріг розчищено від снігу. Роботи продовжуються.

Про це повідомив перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО, який особисто контролює ситуацію з прибирання доріг від снігових заметів.

Він висловив подяку всім приватним підприємцям, які долучилися до цієї роботи.

За словами директора КП «Шляхрембуд», розчистка відбувається згідно зі схемою прибирання центральних доріг міста, розробленою на підприємстві. До робіт залучено 40 одиниць техніки: грейдери та підмітальні машини. Особливу увагу приділили дорогам, де проходять тролейбусні лінії.

За інформацією обслуговуючих організацій, протягом доби двірники розчищають прибудинкові дороги та двори.

Здійснюють прибирання і зупинок громадського транспорту.

Як повідомила начальник відділу охорони здоров`я Олена ЧУМАЧЕНКО під час засідання комісії з ТЕБ та НС, яку 8 січня збирав Володимир Войтенко, всі медичні заклади працюють у звичайному режимі, випадків травматизму станом на 12.00 зафіксовано не було.

Обійшлося і без надзвичайних ситуацій, - прозвітував начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Артур ПЕТРОВ.

«Напередодні всім службам, організаціям, підприємствам були надані своєчасно телефонограми з метою підготовки та прийняття заходів стосовно погіршення погодних умов. В подальшому будемо підтримувати зв'язок та збирати відповідну інформацію від підприємств та установ стосовно прибирання снігу на закріплених територіях та задіяну прибиральну техніку», - поінформував начальник відділу «Служба 0-80» Валерій МАРЮХНА.