005.jpg

Десятий рік поспіль Служба у справах дітей на початку нового навчального року привітала першокласників з числа дітей, які знаходяться під опікою, виховуються у прийомних сім'ях, опинилися у складних життєвих обставинах.

Запрошено було також 21 першачка, а також дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування чи опинилися у складних життєвих обставинах і вже навчаються в освітніх закладах міста.

Майже 200 осіб цілими родинами завітали до парку дозвілля та відпочинку «Стріха» та відзначили початок навчального року своїх діточок.

Цікаві конкурси, командні змагання, запальні танці, різноманітні ігри наповнили свято особливою атмосферою радості та безтурботності. Авжеж організатори не забули й про подарунки: діти отримала солодощі, а першокласники ще й набори канцелярського приладдя.

Працівники служби у справах дітей побажали кожному, хто завітав на свято, гарного навчального року, дітям – успіхів та нових досягнень. А також висловили щиру подяку керівництву парку дозвілля та відпочинку «Стріха», яке своїми добрими справами наповнює життя дітей прекрасними моментами та дарує їм незабутні спогади.