005.jpg

Головне управління Національної поліції в Сумській області повідомляє, що всі, хто зацікавлені в посаді тренера для нової патрульної служби, можуть надсилати свої резюме до 22 січня.

Конкурс оголошено із 22 дисциплін.

Навчання проводитиметься українською мовою. Серед обов'язкових умов для майбутніх тренерів є можливість викладання не менше ніж 2 дні на тиждень. Загалом за вказаний термін повинно бути вичитано не менше ніж 12 годин.

Чекають здебільшого на тренерів, що є спеціалістами з дисциплін, на які оголошено конкурс, та мають необхідні навички застосовування інтерактивних методів навчання.

Під час відбору будуть враховані наступні критерії: досвід роботи з викладання нижче вказаних дисциплін; досвід застосування інтерактивних методів навчання; навички з підготовки та проведення презентації; навички управління аудиторією; досвід проведення тренінгів.

Важливі також і особисті якості: сильні навички комунікації; вміння аргументувати свою позицію; вміння працювати з великим обсягом інформації; стресостійкість; організаторські здібності; вміння працювати в команді та відповідальність.

Обрані кандидати, які працюють у структурних підрозділах або у навчальних закладах МВС України, будуть залучені до проведення навчання слухачів патрульної служби за офіційним наказом МВС України.

Проведення занять оплачується (200 грн. за одне заняття), однак витрати на проживання у місті не покриваються.

Листи з резюме необхідно надсилати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. У темі листа кандидат повинен зазначити дисципліни, які бажає викладати. У самому ж листі вказати: прізвище, ім'я та по батькові; дисципліни для викладання (згідно зі списком, який вказаний нижче); скільки днів та годин на тиждень кандидат може викладати; контактні дані (телефонний номер та адресу електронної пошти); якщо кандидат вже проводив тренінги в інших містах – вказати їх.

У додатку до листа повинно бути прикріплено резюме (не більше, ніж на 2 сторінки). Листи, що не відповідають вищевказаному формату, розглядатися не будуть!

 

Перелік дисциплін