003.jpg

У четвер, 23 серпня, відбулось чергове засідання комісії по розгляду заяв громадян з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо-переміщеним особам під головуванням заступника міського голови Альони ДМІТРЄВСКОЙ.

Під час засідання члени комісії розглянули подання про призначення (відновлення) усіх видів соціальних виплат 64 внутрішньо переміщеним особам.

За результатами засідання 17 внутрішньо-переміщеним особам було вирішено призначити (відновити) пенсії, а також призначити 40 внутрішньо-переміщеним особам щомісячну адресну допомогу для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг та інших видів державних соціальних виплат.

У зв’язку з відсутністю за фактичним місцем проживання та з інших причин, комісією відмовлено в призначенні (відновленні) пенсії восьми громадянам та одній внутрішньо переміщеній особі відмовлено в призначенні щомісячної адресної допомоги для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг на наступний шестимісячний строк у зв’язку з їх відсутністю за фактичним місцем проживання/перебування.