002.jpg

День Державного прапора України сумчани та гості міста відзначили «Парадом вишиванок» та святковим концертом. Заходи розпочались надвечір біля Агенції промоції «Суми».

Аби показати свою єдність, непереборність духу та шанування символа родючого поля і безкрайого чистого неба, сумчани одягнені в національний одяг, спільно розгорнули синьо-жовтий 50 – метровий стяг та під звуки маршу пройшли центральними вулицями міста до ТЦ «Мануфактура».

Тут зі словами вітання до жителів та гостей обласного центру звернувся міський голова Олександр ЛИСЕНКО. Він зауважив, що день Державного прапора – це свято всіх поколінь українців, адже під рідним стягом наш народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність.

Далі сумчанам дарували свої таланти міські творчі колективи та артисти, після чого відбувся мотопробіг під прапорами від Wind Riders MC Sumy. Фінальним акордом святкування став виступ легендарного гурту Мотор'ролла та вогняне шоу від GFS.

Організаторами заходів є Сумський міський центр дозвілля молоді спільно з відділом у справах молоді та спорту міської ради.