0010.jpg

Вже четвертий рік поспіль у дитячому парку «Казка» підприємці міста організували для маленьких сумчан яскраве свято морозива. Цьогоріч до проведення заходу долучилась міська влада.

З метою підтримки місцевих товаровиробників керівники міста виступили з ініціативою щороку, кожної другої неділі серпня, відзначати у Сумах день морозива.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО зазначає, дане свято сприятиме зміцненню та відродженню родинних цінностей: «Це має бути свято не просто для дітей, а для дітей і батьків. Місією якого буде сімейне дружнє спілкування. Адже, коли міцною та духовно багатою буде кожна родина, тоді, безперечно, єдиною та сильною буде і наша держава».

Цю думку підтримує і перший заступник очільника Сум Володимир ВОЙТЕНКО, який був присутній на заході. Він побажав усім гарного настрою, і зазначив, що свято морозива точно стане традиційним для сумчан. Адже з кожним роком кількість відвідувачів цього заходу зростає.

На головній сцені, яка була розташована в центральній частині парку проходили різноманітні конкурси, за які діти отримували купони на морозиво та квитки на відпочинок у місцевому дитячому розважальному комплексі.

Також організатори облаштували для проведення свята декілька зон: ігрову, для майстер-класів та для фото.