0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав колектив ДП «Завод обважнених бурильних та ведучих труб» із 30-річчям підприємства.

«30 років. Як людини – наче мало, як для підприємства – наче багато. Те, що вам усім вдалось зробити за цей час – це досягнення, – зазначив у вітальному слові очільник міста. – Розвиток підприємства – це розвиток міста. Бажаю підприємству стабільності та процвітання, а працівникам – здоров’я, наснаги, добробуту кожній родині».

Олександр Лисенко повідомив, що днями відбулась зустріч керівництва міста та підприємства, де говорили про те, чим міська влада може допомогти виробничникам. Зокрема, йшлось про ремонт дороги до заводу та налагодження транспортного сполучення. І у цих питаннях досягнуто порозуміння.

ДП «Завод обважнених бурильних і ведучих труб» збудоване в 1988 році. Це унікальне спеціалізоване підприємство, де застосовується високотехнологічне обладнання з замкнутим циклом виробництва: від виплавки сталі до випуску готової продукції.

Технологічний процес виготовлення гарантує високу якість і надійність продукції, якій довіряють довіру споживачі в країнах СНД, на Далекому і Близькому Сході, в Європі і Північній Америці.

Підприємство постійно нарощує обсяги виробництва та наповнює місцевий бюджет. Понад 700 працівників вчасно отримують заробітну плату, середній розмір якої становить понад 9 тис гривень.