006.jpg

Заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ сьогодні привітала родину, яка на початку червня поповнилась ще трьома прийомними дітками та набула статусу дитячого будинку сімейного типу.

Відтепер їхня родина складається з тата, мами та шістьох діток. Трьох із них Ігор та Тетяна прийняли до своєї родини не так давно, в січні поточного року. Проте згодом вирішили, що їхній дім може стати прихистком для ще трьох дітей.

За такий самовідданий вчинок Альона Дмітрєвская висловила подружжю щиру подяку та зауважила: «Ви є саме тією родиною, де панує любов, затишок, мир та спокій. У такій атмосфері і повинні зростати діти. Нехай ваша батьківська любов додає діткам, яких ви взяли під своє крило, впевненості в собі, і подарує їм справжнє дитинство, на яке вони заслуговують», – звернулась заступник міського голови до Ігора та Тетяни.

З цієї нагоди названих батьків Ігора та Тетяну разом із дітьми запросили до дитячого парку «Казка», де в затишному кафе на малечу чекали солодощі та розваги. Потому разом із начальником Служби у справах дітей Валерією ПОДОПРИГОРОЮ Альона Дмітрєвская вручила родині подарунки. Для малечі ж приємним сюрпризом стали білети до цирку та атракціони в дитячому парку «Казка».