002.jpg

Конкурсна комісії з відбору кандидатів на зайняття вакантної посади директора КУ «Інклюзивно-ресурсний центр № 1» сьогодні слухала охочих очолити дану установу.

Члени комісії, до складу якої ввійшли представники засновника Центру – міської ради, профільної депутатської комісії, управління освіти і науки міської ради, колегії управління освіти і науки міської ради, Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, закладів освіти міста, заслухали претендентів – вчителя-логопеда логопедичного пункту управління освіти і науки Юлію КРИКУНЕНКО та в. о. директора даної установи Марину СВИРИДЕНКО.

У черговості, визначеній жеребкуванням, учасниці конкурсу представили власне бачення розвитку Інклюзивно-ресурсного центру № 1 на 2018-2022 роки та відповіли на запитання членів конкурсної комісії.

У підсумку члени комісії одноголосно віддали перемогу Марині Свириденко.

Після погодження даної кандидатури з Департаментом освіти і науки обласної державної адміністрації управління освіти і науки зробить подання міському голові Олександру ЛИСЕНКУ про призначення переможниці конкурсу керівником Центру з укладанням контракту терміном на три роки.