003.jpg

У п’ятницю, 15 червня, відбувся черговий виїзд «мобільного соціального офісу», який згідно з графіком роботи розгорнувся у приміщенні відділення ПАТ КБ «ПриватБанк» за адресою: вул. Горького, 5.

Мешканців консультували представники департаменту соціального захисту населення, Сумського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Сумській області, міського центру зайнятості, КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» та міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Сумській області.

Цього разу фахівці «мобільного соціального офісу» надали консультації 33 сумчанам.

Основними питаннями, які цікавили містян були: перерахунок пенсій, призначення допомоги малозабезпеченим сім’ям, постановка на облік у центр зайнятості населення та інші питання соціального забезпечення.

Крім того під час роботи «мобільного соціального офісу» надавались роз’яснення щодо призначення житлової субсидії за новими правилами, що вступили в дію з 1 травня цього року.