005.jpg

У Сумах поліція, обслуговуючі та громадські організації спільно протидіятимуть поширенню інформації про збут наркотичних засобів.

Аби обговорити всі деталі співпраці сьогодні провели нараду при заступнику міського голови Олександру ЖУРБІ за участю всіх сторін.

Заступник начальника Сумського відділу поліції Дмитро ЗАРЕМБА повідомив, що з початку року кількість надписів, в яких йдеться про місця зберігання та збут наркотичних засобів, по місту значно зросла. Здебільшого вони з’являлись на зупинках громадського транспорту, будівлях у центральній частині міста, 9-му та 12-му мікрорайонах, приватному секторі.

«Поліція вживає всіх заходів, аби встановити осіб, які роблять ці надписи та інформують містян про те, де можна придбати наркотики. Проте нині ми розраховуємо на допомогу громадськості та обслуговуючих організацій, які б повідомляли про місця, де подібні надписи з’являються. Своїми ж силами ми замальовуємо такі», – розповів Дмитро Заремба.

За його словами, поліція склала інтерактивну карту в мережі Інтернет, яка запрацює найближчими днями, скориставшись якою можна вказати місце, де з’явився подібний напис, і поліція одразу відреагує на цю інформацію.

Натомість представники обслуговуючих організацій повідомили, що вже тривалий час також замальовують подібні написи.