004.jpg

В усіх бібліотеках міської централізованої бібліотечної системи з нагоди відзначення Дня Європи відбулась низка інформаційно-масових заходів.

Так, бібліотека-філія № 7 організувала для своїх користувачів Інтернет-круїз «Мистецька та літературна Європа» та Інтернет-гастролі «Подорожуємо Європою». Бібліотека-філія № 1 провела бібліокруїз «Наш дім – Європа», бібліотека-філія № 17 запросила усіх бажаючих на День Європи - «Європа зблизька і здалека».

Бібліотекарі центральної міської бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка презентували виставку-інсталяцію «Європейський простір», на якій були представлені видання з народознавства, географії, універсальна література довідкового змісту, а також література, що розкриває досвід різних країн та прогнозує шляхи розвитку для України у Європейському Союзі. Особливу увагу заслуговувало альбомне видання «Україна/Ukraine», яке допомагає прослідкувати спільне минуле і майбутнє нашої держави та Європи. На виставці представлена література, в якій розповідається про цікаві місця країн, що належать до Європейського союзу.