007.jpg

Працівники бібліотеки-філії № 1 та депутати міської ради вітали багатодітні родини з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї.

Бібліотекарі підготували презентації про кожну з п’яти багатодітних родин, які в любові та радості виховують своїх дітей, віддають їм своє серце та душу.

Присутні в залі з задоволенням познайомились з найбільшими читацькими родинами: сім’єю Рикун, яка виховує вісьмох дітей, та сім’єю Потапових, яка виховує чотирьох дітей. Наймолодшими за сімейним стажем були багатодітні сім’ї Коломієць та Савіних-Кравцових. Найстаршою родиною на святі була сім’я Міщенко, якій доля подарувала 47 щасливих сімейних років, трьох синів та чотирьох онуків.

Літературно-музичні вітання від читачів бібліотеки підняли настрій всім присутнім у залі. Зворушили всіх і дитячі вітання від Насті АНДРІЯШЕВОЇ, Наташі КОЗЛОВОЇ та Насті і Андрія КОЛОМІЄЦЬ.

Привітали родини та подарували їм подарунки депутати Вікторія ГРОБОВА та Оксана МАЛЮК.

«Миру і щастя дому вашому, сім’ям вашим, роду вашому. Миру і щастя землі по якій ви ходите», – цими прекрасними побажаннями бібліотекарі закінчили свято і подарували сім’ям та всім присутнім квіти.