005.jpg

Минулого тижня на базі факультету іноземної та слов’янської філології СумДПУ ім. А. С. Макаренка відбулося урочисте вшанування переможців та призерів конкурсу на кращу творчу письмову роботу англійською мовою «Write With Pleasure Competition».

У церемонії нагородження взяли участь декан факультету іноземної та слов’янської філології Андрій КОВАЛЕНКО, координатор ресурсного центру професійного розвитку вчителів англійської мови Наталія ГОЛУБКОВА, волонтер Корпусу Миру США в Україні Лоренс КАН, методист Інформаційно-методичного центру Ольга МАРЧЕНКО, викладачі й студенти факультету, вчителі англійської мови закладів освіти міста.

Педагоги вищої школи подякували сумським учням за підвищений інтерес до англомовного творчого конкурсу, а також привітали їх наставників з високими досягненнями та перемогами вихованців.

Методист ІМЦ Ольга Марченко висловила побажання подальшого інноваційного розвитку актуального конкурсу на кращу творчу письмову роботу англійською мовою «Write With Pleasure Competition», що дає можливість учням старших класів випробувати свої креативні та інтелектуальні здібності і 2побажала учнівській молоді подальших успіхів у вивченні англійської мови.

Під час церемонії учні отримали сертифікати переможців і призерів конкурсу та сувенірні подарунки.

Наприкінці учасники заходу обмінялися ідеями щодо подальших творчих зустрічей та зробили фото на згадку.