003.jpg

Наприкінці минулого тижня сумські водоканалівці взяли участь у конкурсі професійної майстерності «Кращий за професією» серед фахівців водопровідно-каналізаційних господарств.

Відбувся такий у Полтаві, куди, окрім самих полтавчан, з’їхались працівники водоканалів із Сум, Кременчука, Дніпра та Кропивницького.

Загалом участь у конкурсі взяли 130 фахівців водопровідно-каналізаційного господарства. А це слюсарі, електромонтери, електрогазозварники, бухгалтери, контролери абонентського відділу, машиністи автомобільних кранів та екскаваторники.

Змагались у швидкості, правильності виконання завдань та дотриманні техніки безпеки.

У командному заліку переможцем стала команда КП ПОР «Полтававодоканал», друге місце вибороли працівники КП «Кременчукводоканал», третє місце посів колектив КП «Міськводоканал».

«Фахівці «Міськводоканалу» вперше взяли участь у конкурсі на кращого за професією. Подібні заходи додатково мотивують працівників до удосконалення власних вмінь, а найголовніше - популяризують робітничі професії та підіймають престиж нашої роботи. Окрема подяка організаторам – КП ПОР «Полтававодоканал» за ініціативу та високий рівень проведення конкурсу», - зазначив директор КП «Міськводоканал» Анатолій САГАЧ.