0012.jpg

У вівторок, 15 травня, на базі гімназії № 1 пройшла міська конференція «Упровадження в навчально-виховний процес особистісно зорієнтованого, компетентнісного, діяльнісного підходів як умова розвитку особистості в інформаційному середовищі»: підсумки роботи над проблемою, основні завдання на 2018-2023 роки».

Учасниками заходу стали заступники директорів з навчально-виховної роботи, керівники шкільних методичних об’єднань та методисти Інформаційно-методичного центру.

Під час конференції присутні підбили підсумки роботи над міською методичною проблемою, визначили досягнення, окреслили проблемні моменти та завдання, які виникли у зв’язку з реалізацією концепції «Нова українська школа».

Учасники конференції мали змогу взяти участь не лише в пленарній, а й у практичній частині, відвідавши методичні майданчики «Технологія розвитку критичного мислення», «Біоадекватна технологія навчання», «Технологія продуктивного навчання», «Кейс-технологія».

За підсумками роботи конференції визнано необхідним завершити роботу над попередньою методичною проблемою та обрати нову: «Формування конкурентноспроможної, соціалізованої особистості, громадянина-патріота шляхом упровадження сучасних інноваційних технологій на засадах педагогіки партнерства».