0012.jpg

Молодіжний обмін відбудеться 6-10 вересня 2023 року в м. Осло (з виїздом на острів Утоя, Норвегія).

Організатор: Європейський Центр ім. Вергеланда в Осло за підтримки Центру Міжнародної Співпраці Адміністрації Міста Люблін.

Учасники обміну матимуть можливість ознайомитися з діяльністю Європейського центру ім. Вергеланда в Осло, а також відвідати острів Утойя - місце трагічних подій 2011 року, яке зараз є місцем пам'яті та центром міжкультурного діалогу молоді.

Подати заявку на участь потрібно до 20 липня. Участь в обміні є безкоштовна.

Програма спрямована на участь молодих людей:
• віком від 18 до 30 років;
• які володіють англійською мовою (мінімум рівень В1 - заходи під час обміну відбуватимуться англійською мовою);
• займаються діяльністю, спрямованою на просування стійкого та демократичного суспільства, наприклад: міжкультурне порозуміння, різноманітність, екологічні ініціативи, права людини;
• планують продовжувати вищезазначену діяльність після закінчення молодіжного обміну.

Метою обміну є підтримка та просування толерантності, діалогу й соціальної інклюзії молоді та молодих дорослих. Програма обміну розробляється спільно з норвезькою молоддю й включає в себе майстер-класи, лекції та інтеграційні зустрічі. Учасники будуть працювати над забезпеченням реальної та значущої участі молоді в громадському житті.

Додаткову інформацію про обмін разом з посиланням на форму заявки можна знайти на веб-сайті проєкту youthforthecity.lublin.eu у меню зліва, в закладці „YOUth Exchange 2023”.