003.jpg

1-2 листопада 2018 року у місті Львові проходитиме XVIIІ Міжнародний економічний форум «Львівщина – хаб можливостей!» - потужна національна і міжнародна платформа, створена для компетентного обговорення важливих проблем, пов’язаних із конкурентоздатністю регіонів, їх стратегічним розвитком та економічним зростанням.

Головними завданнями цього заходу є представлення України як безпечної території для ведення бізнесу, ведення компетентного діалогу між владою і бізнесом, активізація транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами. Заплановано, що заходи першого дня XVIІI Міжнародного економічного форуму будуть відбуватись на стадіоні «Арена Львів» і включатимуть чотири пленарні засідання: «Нова промислова політика України – результат економічних реформ», «Монетарна політика – фінансова база індустріалізації», «Експортна стратегія Львівщини: нові можливості промислового зростання», «Високотехнологічні інвестиції – можливості та переваги Львівщини». У другий день Форуму передбачено проведення тематичних заходів з найбільш актуальних питань розвитку економіки області, а саме: «Львівський промисловий ХАБ – можливості майбутнього», «Аграрна Львівщина в експортних потоках світу», «Туристичний Маркетплейс Львівщини», «Львівщина – транспортно-логістичний ХАБ», «Єврорегіон Карпати: нова форма інтеграції Україна – ЄС», «Формула енергонезалежності».

Участь у заході є безкоштовною, транспортні витрати, витрати на проживання та харчування під час заходу за рахунок учасників. Детальна інформація про Форум та реєстрація за посиланням: http://ief.com.ua/.