0012.jpg

Відділ у справах молоді та спорту організовує стажування молоді у виконавчих органах Сумської міської ради, на підприємствах, в установах та організаціях комунальної форми власності.

Стажування триватиме з 27 березня по 31 травня 2018 року.

До участі у ньому допускається молодь віком до 35 років, які мають повну вищу освіту, або навчаються на 3-4 курсах вищих навчальних закладів І–ІV рівнів акредитації чи у магістратурі.

Стажування проводиться за індивідуальним, зручним графіком.

Студентам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації, за їхнім бажанням чи необхідністю, стажування в органах місцевого самоврядування, зараховується як проходження практики.

Для участі у стажуванні необхідно подати до відділу у справах молоді та спорту заяву; ксерокопію паспорта; ксерокопію диплома про повну вищу освіту або довідку з місця навчання; резюме; клопотання на проходження практики (для студентів, які направляються для проходження практики); фотокартку 3х4 у друкованому та електронному вигляді.

Документи приймаються у друкованому варіанті (вул. Харківська, 35, каб. 204, 206) або електронному (відскановані документи) (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) до 25 березня 2018 року.

Тел. для довідок: 70-05-17, 70-05-13.

Стажування проводиться виконання Розпорядження міського голови від 6 березня 2018 року № 74-Р «Про стажування молоді в органах місцевого самоврядування» з метою залучення молоді до державотворчих процесів, підвищення її громадської активності.