0010.jpg

Конкурсна комісія з розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з міського бюджету, визначила переможців.

Комісією було визначено прохідний бал – 17. Його подолали вісім із 12 допущених до конкурсу проектів: «День вуличної музики-2018», «DIY-архітектура», «Школа танцю-2018» (ГО «Молодіжне об’єднання Екстрим стайл»); «Профорієнтаційна канікулярна програма «Світ професій», «Літній інтенсив з розвитку навичок ефективного підлітка» (ГО «Рада молодих вчених»); «Дитячі свята у дворах сумських багатоповерхівок» (ГО «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини»); «Формула горизонту» (ГО «Мистецька агенція «Простір покордоння»); «Танцювальний фестиваль «Танець моє життя. Кубок 9 кімнат» (ГО «Сучасний формат»).

Сума коштів, що виділяється з міського бюджету на їх реалізацію, становить 286,2 тис гривень. Решту, а всього було передбачено 500 тис. грн., конкурсна комісія запропонувала додатково спрямувати на  заходи, які проводитиме впродовж року відділ у справах молоді та спорт.

Проекти-переможці

Рейтинг