0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО і його заступник Віра МОТРЕЧКО у четвер, 28 грудня, відвідали приміщення комунальної установи «Міський центр військово-патріотичного виховання» по вулиці Петропавлівській, де коштом міського бюджету та небайдужих містян зробили капітальний ремонт.

Роботи повідомив директор установи Анатолій ШАБАНОВ, розпочали у травні. Ремонт довелось робити мало не з нуля. Самої лише старої штукатурки вивезли майже вісім вантажівок.

«За ті понад 20 років, що я працюю у цій сфері, на нас і наші потреби не так часто звертали увагу. Зараз є взаємодія, праця на благо дітей. І не на словах, а у справах. Тож я можу лише подякувати міській владі і порадіти за наших дітей, котрі дуже добре роблять свою справу, через що ми входимо до п’ятірки найкращих юніорських команд України», – зазначив очільник міського центру військово-патріотичного виховання.

Для підготовки до майбутніх перемог наразі мають дві облаштовані зали для занять самбо і дзюдо, окремі роздягальні для хлопців і дівчат, дві зали з тренажерами. Також є кімната очікування, де батьки можуть перечікувати тренування дітей. На капітальний ремонт приміщення з міського бюджету спрямували загалом 450 тис. гривень. Допомогли фінансово також батьки вихованців і небайдужі містяни, серед яких і міський голова.

«Найголовніше, що є у батьків – діти. Для нас важливо коли діти в нашому місті зростають здоровими та щасливими. Саме для цього ми і працюємо!» – наголосив Олександр Лисенко.

На сьогодні у КУ «Міський центр військово-патріотичного виховання» займається понад 400 юних сумчан, майже 80 – саме у приміщенні на Петропавлівській. Окрім спортивних секцій, тут працює гурток фізичної реабілітації де проходять відновлення юні спортсмени, що отримали травми чи хочуть підвищити рівень загальної фізичної підготовки.