002.jpg

Організатори «Суми Нова пошта напівмарафон» запрошують активних, відповідальних, привітних та комунікабельних сумчан стати волонтерами масштабного бігового заходу, якій відбудуться у Сумах 27 серпня.

Захід є важливою спортивною подією для Сум. Він уже став традиційним і долучає сотні учасників, які з’їдуться до Сум з усієї України та з-за її меж і пробіжать центральними вулицями міста над Пслом.

Приєднатися до популяризації міста та пропаганди здорового способу життя сумчани зможуть не лише як учасники напівмарафону, а й як волонтери.

Для якісного проведення заходу організатори формують команди волонтерів, які супроводжуватимуть проведення напівмарафону. Охочим допомогти з проведенням спортивної події потрібно заповнити анкету. Всі волонтери будуть забезпечені водою, їжею та пам’ятними футболками.

Нагадаємо, за підтримки міської влади та очільника обласного центру Олександра ЛИСЕНКА 27 серпня в Сумах уже вдруге відбудеться біговий захід «Суми Нова Пошта напівмарафон». Перший проходив минулоріч. Тоді участь у спортивному заході взяло понад 700 осіб, близько половини з яких приїхали з інших міст.

Цього року учасники стартуватимуть учасники з майдану Незалежності о 9:00.

Для дорослих передбачені забіги на 3 км, 10 км та головна дисципліна на 21,0975 км, для діток – на 300 м (віком до 10 років) та 1 км (діти віком до 14 років).

Траса напівмарафону пролягатиме визначними місцями Сум: вул. Г. Кондратьєва, вул. Харківську, вул. Леваневського, вул. Троїцьку, вул. Шевченка, вул. Соборну.