Надрукувати
Перегляди: 816

Ініціативна група у Сумах займеться підготовкою установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Сумській міській раді.

Персональний склад ініціативної групи затвердила міська рада своїм рішенням під час сесії 17 листопада.

До складу ініціативної групи увійшли представники молодіжних громадських об’єднань та організацій, студентського самоврядування, попереднього складу Молодіжної ради, відділу молодіжної політики.

На офіційному сайті міської ради оприлюднено повідомлення про персональний склад та перше засідання ініціативної групи, яке відбудеться 29 листопада о 16:00. Місце проведення засідання буде повідомлене пізніше особисто членам групи. Для детальної інформації звертайтеся до відділу молодіжної політики за телефоном 70-06-65.

Нагадаємо, Молодіжна рада при Сумській міській раді – консультативно-дорадчий орган, який створений з метою активізації участі молоді у соціальному та громадському житті Сумської міської територіальної громади, формування її активної суспільно-відповідальної позиції, залучення молоді до розв’язання та реалізації молодіжної політики у Сумській міській ТГ, розвитку молодіжного руху, врахування проблем і запитів молоді.

Термін дії Молодіжної ради – два роки. Попередній склад був сформований у 2021 році.