Надрукувати
Перегляди: 917

Вісім команд з вишів і коледжів взяли участь у «Stud Quest Party», який відділ молодіжної політики провів до Міжнародного дня студентів.

Від імені керівництва Сумської міської військової адміністрації та Сумської міської ТГ з прийдешнім святом молодь привітали заступник очільника громади Станіслав ПОЛЯКОВ і начальник відділу молодіжної політики Тетяна СЕНЧИЩЕВА. Також до молоді звернулися депутат Верховної Ради України Михайло АНАНЧЕНКО та керівництво області.

Студентству подякували за те, що активно допомагає протистояти ворогу як на фронті, так і в тилу, роблячи все можливе для того, щоб Перемога України настала якнайшвидше. Пам’ять загиблих студентів і всіх оборонців України вшанували хвилиною мовчання.

Попри все, коледжі та університети міста посідають провідні позиції серед навчальних закладів країни та, навіть, світу.  Постійно розвиваються, рухають науку вперед. 

Молоді побажали розвитку, успішного навчання, цікавого та плідного студентського життя. Найкращим представникам студентства вручили відзнаки. 

У «Stud Quest Party» взяли участь вісім команд, сформованих зі студентів закладів вищої освіти І-IV рівнів акредитації Сумської міської територіальної громади (Машинобудівний фаховий коледж СумДУ, Сумський фаховий коледж СНАУ, Відокремлений структурний підрозділ «Сумський фаховий коледж НУХТ», Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д. С. Бортнянського, Сумський коледж економіки і торгівлі, Сумський будівельний коледж, СумДПУ ім. А. С. Макаренка, СНАУ, СумДУ, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ). Кожна команда отримала шляховий лист з локаціями («Врятуй мене», «У здоровому тілі – здоровий дух», «Голос країни», «Будь завжди напоготові», «Волонтер», «Театральна», «Відеопривітання», «Арт-терапія»), на яких учасники надавали домедичну допомогу, знімали відео, долали смугу перешкод, плели маскувальну сітку, вдягали «поліцейського» для несення служби, вгадували пісні тощо. 

Поза конкурсом учасники квесту писали листівки з побажаннями захисникам і захисницям України, які волонтери «СББ-ТИЛ» разом із маскувальними сітками відправлять на передову.

Всі команди отримали сертифікати за участь, а переможець – команда СумДУ – сертифікат на чотиригодинну гру у пейнтбол.