001.jpg

У Сумах відбувся обласний молодіжний форум «В єдності наша сила: Сумщина», присвячений Дню молоді в Україні.

На відкриття форуму завітали очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО, його заступник Станіслав ПОЛЯКОВ, представники обласної влади, молодіжні працівники, лідери молодіжного руху з різних куточків області.

Обласний молодіжний форум організувало управління молоді та спорту ОВА у взаємодії з відділом молодіжної політики Сумської міської ради, МЦ «Романтика», громадськими організаціями та молоддю Сумщини.

Очільник Сумської міської ТГ Олександр Лисенко відзначив грамотами міського голови за сумлінну працю, активну громадянську позицію, вагомий внесок у розвиток молодіжної політики та з нагоди Дня молоді працівників МЦ «Романтика», відділу молодіжної політики ради та активну молодь.

«Наша молодь, дійсно, є рушійною силою. Зараз вони працюють, навчаються, волонтерять, захищають країну. Молодь Сумщини – це взірець, адже саме вона першою стала на захист своїх домівок, різними способами допомагала та  зараз продовжує це робити. Упевнений, що з такою молоддю на Україну чекає тільки успішне майбутнє. Дякую кожному за той внесок, який кожен робить для наближення нашої Перемоги!» – зазначив Олександр Лисенко.

Під час форуму його учасники попрацювали одне з одним та зі спікерами в секціях. Вони обговорили виклики сьогодення, що стоять перед молоддю, зокрема, як працювати з молоддю ВПО, як знайти підходи до молоді, яка повертається з фронту, які заходи наразі є актуальними та які нині потреби у громад.

Спікерами виступили молодіжні працівники, волонтери, представники громадських організацій та інші.