003.jpg

Учасники та учасниці студії молодих блогерів «Наш стиль» дізнавалися про секрети та професійні лайфхаки досвідчених колег з Сумської міської ради.

Спілкувалися з молодим поколінням сумських блогерів працівники управління суспільних комунікацій.

На початку для студентства провели екскурсію до сесійної зали, де розказали, які відбуваються сесії, як працюють депутати, як ухвалюються важливі для громади рішення. Молодь оцінила зручність депутатських робочих місць та крісел міського голови й секретаря міської ради.

Потому пройшлися коридорами влади та завітали до зали засідань, де відбуваються засідання виконавчого комітету, наради посадовців, медіазаходи.

Побували в залі для засідань міського голови, де проходить більшість зустрічей з міжнародними делегаціями та іншими поважними гостями.

Не оминули, звісно, й медіацентр міської ради, в якому журналісти мали можливість працювати під час блекаутів та де керівництво громади коментує для медіа актуальні питання її життя та ухвалені важливі рішення.

Молоді блогери дізнавалися про те, як організована робота пресслужби, як з’являються пости про діяльність влади у телеграм та Facebook, як готується відео для YouTube- каналу.

Звісно, що запитань у студентства було багато і на усі вони отримали вичерпні та щирі відповіді. Зрозуміло, що з ними ділилися й особливостями щоденної роботи фахівців комунікаційного управління, порадами та спогадами про різні кейси у роботі.

На згадку про півторагодинну зустріч учасники отримали символічні сувеніри, аби мали де залишати нотатки для своїх майбутніх блогів та матеріалів.

«Дякуємо студійцям за увагу та зацікавленість, впевнені, що отримана під час спілкування інформація стане в пригоді та мотивуватиме молодь до подальшого розвитку і гартування професійних навичок», – зазначив начальник відділу аналітики та комунікативних стратегій Андрій МОША.

Проєкт «Студія молодих блогерів «Наш формат» реалізується ГО «Бюро аналізу політики» та СумДУ за підтримки Європейського фонду за демократію.