006.jpg

Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді запрошує дітей віком від 5 до 18 років відкрити для себе світ нових знань і творчого розвитку в гуртках різного спрямування.

Малеча 5-7 років має можливість записатися на навчання до Школи розвитку і творчості «Барвінок». До уваги дітей – гуртки «Світ природи», «Англійська мова», «Кольорові долоньки».

На заняттях «Світ природи» учні розширюють кругозір, поглиблюють знання з природознавства, набувають практичних умінь і навичок по догляду за квітами та свійськими тваринами. Вивчення вихованцями англійської мови сприяє своєчасному інтелектуальному, емоційному та комунікативному розвитку. Гурток «Кольорові долоньки» допоможе в розвитку творчих здібностей, моторики рук, вихованні естетичного смаку.

Дітям віком від 6 до 18 років пропонують заняття в гуртках декоративно-ужиткового спрямування – «Український сувенір», «Художня творчість», «Декоративна творчість», «Народні умільці», «Краса і здоров’я», «Народні ремесла», а також у гуртку «Шахи». 

Заняття проводяться в нестандартній формі, нестандартних умовах, де є унікальні зразки рослин і тварин. Діти можуть насолодитися спостереженнями за живою природою, а потім відтворити це у творчих роботах вибраного профілю. Вони вчаться працювати з різними художніми і природними матеріалами, створювати композиції, виготовляти сувеніри та картини, ляльки, прикраси, витинанки, виконувати пошукові й дослідницькі роботи. Програми гуртків передбачають участь у конкурсах, відвідування музеїв, виставок творів народного мистецтва, а також організацію персональних виставок, проведення майстер-класів і творчих фестивалів.

Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді розташований за адресою: вул. Харківська, 13. Довідки за телефонами: 789-735, 789-736.