006.jpg

Представники Сум на Кубку України зі стрільби з лука виграли нагороди, виконали спортивні нормативи, а один лучник потрапив до складу національної збірної.

Змагання відбувались із 1 по 6 жовтня на спортивній базі «Динамо» в місті Нова Каховка (Херсонська область) Проводились в особистому та командному видах. У Кубку України взяли участь понад 100 кращих спортсменів із усієї країни, в числі яких були і представники Сум.

Студент СумДУ Олексій ГУНБІН став срібним призером змагань і потрапив до основного складу збірної. Інший представник цього навчального закладу Олександр МАЗЕПА виконав норматив майстра спорту зі стрільби з лука.

Студенти СумДПУ ім. А. С. Макаренка Микита ШИШКІН та Ігор ОМЕЛЬЧЕНКО завоювали срібну та бронзову нагороди в командних змаганнях. Студентка цього ж вишу Ірина ХОЧИНА виконала норматив майстра спорту України.

Крім того, викладач кафедри теорії та методики спорту СумДПУ ім. А. С.Макаренка Олександр СКАЧОК став срібним призером як у особистій, так і в командній першості.

Кубок України у Новій Каховці став останнім офіційним стартом змагального сезону вітчизняних представників цього виду спорту.