007.jpg

Міський центр дозвілля молоді провів конкурс «Лідерські поєдинки» серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації.

У конкурсі взяли участь команди Машинобудівного коледжу СумДУ, коледжу харчової промисловості НУХТ, будівельного, медичного коледжів і коледжу СНАУ.

Звання лідера виборювали студенти I курсів та голови студентського самоврядування. Для того демонстрували свої ораторські, організаторські, креативні та лідерські здібності в чотирьох етапах конкурсу.

На початку учасники презентували підготовлений заздалегідь проект до Дня Незалежності України. Пропонували проведення квесту містом, концерту української пісні, створення арт-кафе, організацію виставки, конкурсу дитячих малюнків та ярмарку у Веретенівському парку, театральної вистави, флешмобу й урочистої ходи.

Потому перейшли до «Переговорів», де конкурсанти мали врегулювати конфліктні ситуації, пов'язані зі студентським життям.

На третьому етапі конкурсу капітани команд, голови студентського самоврядування пояснювали, чому саме вони гідні посади голови молодіжної ради.

Останній етап видався найнапруженішим і разом із тим найвеселішим: представник кожної з команд повинен був переконати суддів забрати на їхній корабель людину, чиї інтереси від захищає.

У підсумку І місце посіла команда Машинобудівного коледжу СумДУ «SUPER МАШ», яка й забрала кубок «Лідерських поєдинків».

Решта команд-учасниць отримали подарунки й дипломи про участь у конкурсі.