0010.jpg

Відділ у справах молоді та спорту провів конкурс програм, розроблених з метою розвитку та підтримки дітей та молоді, для реалізації яких надається фінансова підтримка з міського бюджету на 2020 рік.

У захисті конкурсних робіт взяли участь 14 учасників, чиї ініціативи відповідали таким критеріям як розвиток неформальної освіти; створення умов для інтелектуального самовдосконалення, творчого розвитку особистості, дозвілля молоді; популяризація здорового способу життя; формування загальнолюдських життєвих цінностей у молоді на кшталт патріотизму, духовності та моральності та створення умов, спрямованих на зайнятість молоді.

Перед членами конкурсної комісії містяни озвучили мету проєктів, план виконання із зазначенням строків та відповідальних виконавців на кожному етапі, очікувані результати та конкретні результативні показники; проінформували стосовно цільової аудиторії, кошторису на реалізацію та зайнятість безпосередньо молоді при виконанні програми.

Куратори конкурсу зазначають, що кінцевий «продукт», тобто проєкт може бути різноманітної форми, зокрема: фестивалі, форуми, семінари, наметові табори, зльоти, концерти та інші.

Переможців можуть обрати теж декілька, саме між ними у 2020 р. розподілять фінансову підтримку з міського бюджету. Граничний обсяг фінансування однієї програми (проєкту, заходу) становить 100 тис. грн.