006.jpg

2­-3 жовтня в урочищі Баси відбулись змагання з легкоатлетичного кросу серед команд професійно-технічних навчальних закладів та закладів вищої освіти I-II рівня акредитації.

За підсумками першого дня змагань переможцем у командному заліку з результатом 391 бал стала команда Сумського машинобудівного коледжу СумДУ, призерами стали команди Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ, з результатом 384 бали та Сумського медичного коледжу, з результатом 371 бал.

В особистому заліку серед дівчат на дистанції 500 м. перемогу здобула студентка машинобудівного коледжу СумДУ Анастасія ЛУКАШЕВИЧ. Призерами в даній категорії стали студентки машинобудівного коледжу СумДУ та коледжу харчової промисловості НУХТ Анжеліка РАЧКОВСЬКА та Марія БІЛЯВСЬКА.

Серед юнаків на дистанції 1000 м. золоту медаль виборов студент машинобудівного коледжу СумДУ Дмитро ТОРГАЧОВ. Призерами стали студенти коледжу харчової промисловості НУХТ Сергій ПТАЩЕНКО та Роман ПТАЩЕНКО.

У другий день у командному заліку перемогу святкував ДНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу», з результатом 714 балів. Друге та третє місці вибороли ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти» (709 балів) та ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти» (704 бали).

В особистому заліку серед дівчат на дистанції 500 м. перемогу виборола студентка ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти» Єлизавета ОДІНЦОВА. Призерами в даному виді змагань стали студентки ДНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» та ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти» Тетяна КРУЛЬ та Софія ЗІКУНОВА.

Серед юнаків на дистанції 1000 м. золоту медаль здобув студент ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти» Денис БЕЛЕНСЬКИЙ.

Срібну та бронзову медалі, на дистанції 1000 м., вибороли студенти ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти» та ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти» Сергій САЄВ та Олександр ШПЕТНИЙ.