007.jpg

Минулого тижня у Сумах відбулось нагородження юних спортсменів, які взяли участь у святі спортивної боротьби.

Змагались хлопці та дівчата 2005-2006, 2008-2009, 2010 та 2011 років народження у Легкоатлетичному манежі СумДУ.

Тут зібрались спортсмени із Сум, Ромен Охтирки, Горішніх Плавнів, Недригайлова, Харкова, Глухова, Дніпра та Житомира.

Змагання тривали протягом чотирьох днів, з 22 по 25 квітня. За програмою юнаки та дівчата доводили свою майстерність з вільної боротьби, греко-римської боротьби та самбо.

Під час церемонії нагородження заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО подякувала учасникам цього турніру та їхнім тренерам за високий клас підготовки, який вони продемонстрували.

«Кожен із вас виклався на повну, зробив все, аби стати переможцем. Справді, перемагає сильніший, вправніший, але навіть, якщо ви не здобули призового місця, це говорить лише про те, що головні ваші досягнення попереду. Щороку Суми приймають спортсменів із різних куточків України, які бажають взяти участь у святі спортивної боротьби. Тож чекаємо вас наступного року, аби тоді із ще більшим запалом ви йшли до перемоги», – сказала Віра Мотречко.

Також заступник міського голови наголосила, що останніми роками у Сумах значно покращилась матеріально-технічна база дитячо-юнацьких спортивних шкіл, що дає змогу готувати успішних спортсменів, які у свою чергу демонструють високі результати не лише на рівні міста, але й далеко за його межами.