0010.jpg

На головній площі Сум, де днями спорудили майданчик для гри у пляжний волейбол, відбулись відкриті тренування спортсменів.

Спортсмени-волейболісти зібралися на майдані Незалежності, аби повправлятися напередодні «повітряної битви», щоб вже під час матчу показати достойну гру.

Підготовка до міжнародного матчу з пляжного волейболу між командами України та Туреччини тривала протягом декількох днів. Спеціально для цього облаштували майданчик, натягнути сітку, завезли 77 кубометрів піску.

Як розповів призер Евроліги з класичного волейболу Дмитро СТОРОЖИЛОВ, хоча це товариський матч, підготовка проходить інтенсивною. Спортсмени відпрацьовують ігрові прийоми, розраховують стратегію гри, придумують різні фішки, щоб здивувати суперників.

«Дякуємо за запрошення відвідати ваше місто та у такий спосіб приєднатися до святкувань. Нам сподобалась Україна, Суми. У вас чудове невелике місто з гарними вуличками та прекрасні й привітні люди», – поділилися враженнями зарубіжні гості Енгіз ОЗБЕК і Корай БАЯТЕМУР.

Вже завтра, у День міста, о 16:00 тут на глядачів очікують сюрпризи від організаторів, чудовий настрій, гарна музика, сонце і справжнє свято, яке завжди присутнє на змаганнях з пляжного волейболу.