002.jpg

Минулого тижня в легкоатлетичному манежі Сумського державного університету відбулися відкриті регіональні змагання VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» серед потерпілих на виробництві.

Змагання традиційно розпочалися з урочистого параду учасників на чолі з начальниками відділень.

З урочистою промовою та словами підтримки учасників змагань виступили виконуючий обов’язки начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області Олександр НОВАК, радник начальника управління Віра ЛАВРИК, голова Сумської обласної ради профспілок – депутат обласної ради Тетяна ЄВДОКИМОВА.

У регіональних змаганнях взяли участь 10 команд з усіх районів Сумської області та м. Суми. Змагалися 98 учасників у таких видах спорту як армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс та шахи.

Перше місце у змаганнях здобула команда інвалідів праці від міста Суми на чолі з начальником Сумського міського відділення Наталією ЄМЕЦЬ.

Сумське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області висловлює велику вдячність керівникам підприємств, які надали спонсорську допомогу для придбання спортивної форми учасникам змагань.

Завдяки проведеному заходу, люди з обмеженими фізичними можливостями, спілкуючись та змагаючись між собою, відчули себе потрібними і щасливими.