004.jpg

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО відзначив провідних спортсменів міста та тренерів з панкратіону та спортивної аеробіки.

Нагородження спортсменів відбулось сьогодні під час зустрічі керівництва міста та області з переможцями міжнародних змагань – переможцями та призерами Чемпіонату Європи з панкратіону, Чемпіонату світу з пауерліфтингу, Чемпіонату світу зі спортивної аеробіки, Всесвітньої гімназіади зі стрільби з лука та їхніми тренерами.

Від імені міського голови Володимир Войтенко привітав спортсменів із успішними виступами на змаганнях та зауважив, що сумські спортсмени варті найвищих нагород.

«Ви є гордістю міста. На вас рівняється багато юних спортсменів, які тільки починають свій шлях у спорті. Для того ж, аби ви мали достойні умови для тренувань, ми докладаємо максимум зусиль, зокрема щороку виділяємо кошти на оновлення бази у дитячо-юнацьких спортивних школах», – сказав Володимир Войтенко.

Грамоти міського голови за вагомий внесок у популяризацію спорту в місті Суми та успішний виступ на Чемпіонаті Європи з панкратіону в м. Зренянин (Сербія) отримали заслужений майстер спорту України, двократний переможець Чемпіонатів світу та триразовий чемпіон Європи з панкратіону Дмитро БАРАНОВ, заслужений майстер спорту України, багаторазова переможниця Чемпіонатів Європи та світу з панкратіону, чемпіонкп Європи з панкратіону 2018 року Світлана СКРИПНИК, заслужений майстер спорту України, дворазовий переможець Чемпіонатів Європи, учасник Всесвітніх ігор з єдиноборств, дворазовий чемпіон Європи з панкратіону 2018 року Кирило ГОРОБЕЦЬ.

За вагомий внесок у популяризацію спорту в місті та успішний виступ на Всесвітній гімназіаді зі спортивної аеробіки в м. Марракеш (Марокко) відзначили кандидата в майстри спорту України, бронзового призера Всесвітньої гімназіади 2018 року Станіслава ГАЛАЙДУ.

Також Грамоти міського голови за високу професійну майстерність, підготовку висококваліфікованих спортсменів та значний особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту отримали кандидат наук з фізичного виховання, тренер-викладач зі спортивної аеробіки ДЮСШ «Спартак» Оксана ДУБИНСЬКА та заслужений тренер України, тренер-викладача з панкратіону ДЮСШ «Старт» Євген ЗЕРНОВ.