005.jpg

Директор КП «Сумикомунінвест» Олег ЛЕВЧЕНКО спеціально для Інформаційного порталу Сумської міської ради провів екскурсію дитячим парком «Казка» та показав, чим радуватимуть діток та їхніх батьків цьогоріч.

Насамперед Олег Левченко похвалився сакурами, 20 саджанців яких висадили минулої осені і які наразі прикрашують парк своїм цвітом.

Разом із сакурами у дитячому парку прижились дуби і верби. Порадують дітлахів і оновленим автодромом з новими автомобілями, роботи по якому тривають. Решта атракціонів уже пройшли перевірку на безпечність і нині чекають на юних відвідувачів.

Разом із тим наразі повним ходом іде будівництво контактного фонтану. Відкрити його планують вже всередині літа. Що ж до водойми, яка також додає ошатності парку, Олег Левченко розповів, що у подальшому планують укласти договори з фахівцями, які спеціалізуються на водному господарстві. Останні мають допомогти вирішити проблему із цвітінням водойми у парку «Казка».

Серед іншого у цьому році в рамках партиципаторного бюджету на території парку розпочнуть будівництво футбольного поля та бадмінтонних кортів. З’являться такі на місці демонтованої естради.

Проводять реконструкцію і приміщення, в якому розташовуються Муніципальний спортивний клуб «Сумчанка» та офіс КП «Сумикомунінвест». Роботи вимушені, адже протягом останніх трьох років траплялось затікання, і юні спортсмени були змушені переодягатись на тренування в досить некомфортних умовах.

Загалом цьогоріч на благоустрій дитячого парку «Казка» планують спрямувати з міського бюджету майже 1 млн гривень.