0012.jpg

Житловий сектор міста продовжують відключати від централізованого опалення.

У відповідності до рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, опалювальний сезон у житловому секторі припиняється з 9 квітня.

Як повідомила під час щопонеділкової апаратної наради заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ, сьогодні до кінця дня роботи з відключення буде завершено. Наразі підприємство разом із житлово-експлуатаційними організаціями виконує налагоджувальні роботи на теплових мережах, обладнання ТЕЦ і котелень переводять у режим надання послуг із гарячого водопостачання, а також починають планові ремонти комунікацій і обладнання.

В. о. міського голови Володимир ВОТЕНКО зазначив, що в останні дні він особисто отримував від сумчан прохання якнайшвидше вимкнути опалення у квартирах, оскільки у помешканнях душно, відтак закликав тепловиків не зволікати із завершенням опалювального сезону.

За інформацією начальника управління освіти і науки Антоніни ДАНИЛЬЧЕНКО, опалювальний сезон у закладах загальної середньої освіти припинився ще у п’ятницю, оскільки у школярів розпочались канікули. Вимкнути опалення вирішили й керівники 10 закладів дошкільної освіти. Адміністрація решти визначатиметься з огляду на температуру у приміщеннях.

Щодо закладів охорони здоров’я, то, за словами в. о. начальника відділу охорони здоров’я Олени ЧУМАЧЕНКО, зі штучним теплом залишились ті, де ще триває енергетичний аудит.