0010.jpg

У четвер, 5 квітня, на комунальному підприємстві «Міськводоканал» відбулось відкрите обговорення зміни тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2018 рік.

Слухання відбулись за участі представників сектору тарифної політики департаменту інфраструктури міста, керівників підрозділів КП «Міськводоканал», які відповідають за питання розрахунків тарифів, представників громади та журналістів.

Повідомлення щодо необхідності встановлення змін до тарифів на 2018 рік було розміщене на офіційному веб-сайті підприємства 21 березня поточного року. Протягом 14 календарних днів зауважень та пропозицій від зацікавлених осіб не надійшло.

За підсумками обговорення було ухвалено резолюцію про підтримку змін до тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2018 рік у розмірі:

  • централізоване водопостачання – 9,4 грн./м³ на 22,7%;
  • централізоване постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових мереж) – 9,85 грн./м³ на 24,9%;
  • централізоване водовiдведення – 7,61 грн./м³ на 19,7%;
  • централізоване водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових мереж) – 7,98 грн./м³ на 21,8%.

Протокол відкритого обговорення направлено на розгляд Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.