0012.jpg

З метою забезпечення належного санітарного стану міста та враховуючи рівень підвищення складових діючого тарифу, ТОВ «А-Муссон» має намір змінити тариф на послуги з організації збирання, вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів для всіх груп споживачів.

Наразі ТОВ «А-МУССОН» надає послуги за тарифами, які були визначені рішенням виконавчого комітету Сумської міської ради № 208 від 16 травня 2017 року, але нині вони не відповідають фактичним витратам підприємства.

За цей час відбулись зміни, які вимагають коригування вартості послуг зі збирання, вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів, а саме: зростанням вартості палива більш ніж на 25%, мастильних матеріалів на 50%, мінімальної заробітної плати на 16%, вартість запасних частин та комплектуючих понад в т.ч. робіт на 50%, податків та інше, що є складовою витрат вищеназваного тарифу.

Подальше застосування діючих тарифів не покриватиме фактичної собівартості послуг, що призведе до погіршення якості послуг. Враховуючи наведені зміни, розмір середньозваженого планованого тарифу на послугу зі збирання, вивезення ТПВ, ВГВ та РВ збільшується на 154%.

Рівень рентабельності коригованої вартості послуг становить: для населення – 0%, бюджетних установ – 12%, для інших споживачів – 50%.

Періодичність надання послуг залишається незмінною: для мешканців багатоповерхових будинків – щоденно, для мешканців приватного сектору – один раз на тиждень.

Розрахунок здійснено відповідно до діючого законодавства України, з дотриманням вимог Постанов Кабінету Міністрів України.

ТОВ «А-МУССОН» протягом 7 календарних днів з дня розміщення цього повідомлення приймає зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб за адресою: 40009, м. Суми, вул. Ярослава Мудрого, 71, оф. 208, за телефоном: (0542) 22–35–59, ел. адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Складові тарифу