007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час апаратної наради вкотре наголосив відповідальним за розчищення міста від снігу на своєчасному та якісному виконанні робіт.

«Ніяких штабів по боротьбі зі снігом, створювати не будемо, бо це потрібно тоді, коли згаяно слушний момент. У нас же робота налагоджена. Тож стежте за температурним режимом і вчасно реагуйте на зміни погоди», – наголосив очільник міста

Оцінюючи реагування відповідних служб і комунальних підприємств на минулі снігопади, очільник міста насамперед відзначив добру роботу КП «Шляхрембуд», зауваживши, що підприємство оперативно спрацювало і на розчищенні автошляхів, і тротуарів.

«Добре почистили дороги і тротуари. Вірним було рішення малу техніку, призначену для прибирання тротуарів, закріпити за одним підприємством, а не роздавати її обслуговуючим організаціям. Тому усе було чітко і вчасно виконано», – зазначив Олександр Лисенко.

Щодо прибирання прибудинкових територій, то тут, на його думку, деякі обслуговуючі організації спрацювали не так, як треба. Згадав міський голова і про проблеми, що мало на початку КП «Паркінг». Через велике навантаження і проблеми з технікою у перший день підприємство змогло очистити від снігу лише трохи більше половини закріплених за ним об’єктів, але вже наступного дня навело лад на всіх зупинках.

Аби надалі таких зволікань не виникало, міський голова порадив директору КП «Паркінг» Олегу СЛАВГОРОДСЬКОМУ у разі потреби звертатись по допомогу до департаменту інфраструктури міста, а керівникові останнього – Григорію ЯРЕМЕНКУ – за такої ситуації надавати підприємству поміч.

Натомість очільникам КП «Шляхрембуд» і КП «Паркінг» Олександр Лисенко доручив під час наступних прибирань звертати увагу і на пішохідні переходи.